Information and Communication Technologies
 Uw mandje is leeg
Show basket
Kies land
Prijzen in
BTW
Welkom

Als Europese IT verdeler zijn we er voor u wanneer u ons nodig heeft. Buiten ons uitgebreid gamma hardware en software, bieden wij ook ook diensten, opleidingen en advies aan. Zo is Backoffice de technologiepartner die aan uw zijde staat door dik en dun. Een partner die uw vertrouwen zal winnen door zijn competentie en flexibiliteit op het moment dat u hem nodig heeft.

Maritieme Televiei en communicatie
Satmarin ô is gespecialiseerd in Marine Gestabiliseerde Antenne Systemen voor Satellietcommunicatie (tweewegs communicatie), satelliet TV (DBS / DTH) en Satelliet Internet Diensten. Onze Satelliet Antennes staan garant voor een sterk signaal, waarop je zelfs in stormachtige zee kunt vertrouwen, de hoogste niveaus van prestaties, betrouwbaarheid en betaalbaarheid aan zeer betaalbare prijzen.

Wij bieden een breed gaam aan diverse antennes: zowel alleen televisie als televisie en internet communicatie. Alles is mogelijk van kleine schepen tot grote cruiseschepen en internationale vracht schepen.

Meer informatie ...
Voice over IP
De telefoniemarkt, en meer bepaald de markt van de VoIP is in volle uitbreiding. De voordelen van deze technologie spreken voor zich en vele bedrijven hebben aan een razend tempo de overgang gemaakt de laatste jaren.

Kiezen voor Backoffice als uw Telefonie Service Provider, is de beste keuze die u dit jaar kunt maken. We verzorgen een volledig gamma van inbound en outbound diensten voor kleine, middelgrote en grote met VoIP uitgeruste ondernemingen, integratoren, callshops, alsook bedrijven die de overstap naar VoIP nog niet hebben gemaakt.

We begrijpen dat communiceren van levensbelang is voor u en uw bedrijf en u kunt dan ook op ons rekenen voor een perfecte oplossing op maat van uw behoeftes.

Meer informatie ...