Information and Communication Technologies
 Uw mandje is leeg
Show basket
Kies land
Prijzen in
BTW
Nortel Business Communication Manager

Nortel

Nortel Business Communication Manager

Nortel Networks

Het idee van de BCM50 is dat van een ‘Office-in-a-Box’ - al wat men nodig heeft om te communiceren in één platform. Naast de traditionele telefoniediensten vindt men op de BCM50 ook een applicatieserver die IP-telefonie, spraakgerelateerde toepassingen en datadiensten aanbiedt. Met de ‘remoteaccess’-applicatie bijvoorbeeld is de BCM50 ideaal voor thuiswerkers. Met een Softphone connecteert de gebruiker zich van thuis op het bedrijfssysteem. Op die manier is hij bereikbaar met hetzelfde telefoonnummer als op kantoor.

Daarenboven integreert de BCM50 ook voicemail en fax binnen het mailsysteem. We spreken dan van ‘unified messaging’. Zo zal ook de KMO geen enkele oproep meer missen want alle ‘calls’ komen namelijk altijd ergens aan ofwel bij een persoon, ofwel in de voicemail. En je moet geen bijkomende servers installeren. Dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Ideaal voor de KMO die in de toekomst wil meedraaien.

Op het ogenblik dat men het systeem aankoopt zit daar alles in. De verschillende applicaties worden geactiveerd door middel van een sleutel. Een bedrijf koopt het systeem aan en nadien, wanneer er een nieuwe behoefte ontstaat, kan het besluiten tot de aankoop van een sleutel voor een extra applicatie. Het activeren gebeurt eenvoudig van op afstand. Zonder upgrade, zonder dat iemand ter plaatse moet komen, enkel die sleutel intypen en configureren uiteraard.

Vraag vrijblijvend uw offerte.

Applicaties

De Nortel BCM heeft een breed scala aan applicaties. Applicaties bieden uw medewerkers de tools om klantgerichter, sneller en accurater te werken en ze leveren een aanzienlijke kostenbesparing op. De applicaties zijn reeds geïnstalleerd op het BCM platform en kunnen via keycodes zeer snel geactiveerd worden. U betaalt slechts voor wat u effectief gebruikt en u heeft geen externe servers nodig om de applicaties te herbergen.

Informatie

Business Communication Manager (BCM)

IP Telefoons 1100 Series

IP Telefoons 2000 Series

Software Telefoons

Digitale Telefoons

Mobiele Telefoons

Convergentie

Nortel biedt een volledig portfolio van wireless LAN, ethernet switching, security en geconvergeerde voice en data speciaal voor de KMO. Hiermee kan u de productiviteit van werknemers verhogen en uw bedrijfsvoering en kosten optimaliseren.
  • Business Ethernet Switch 100 reeks: kosteneffectief, makkelijk in gebruik, levert stroom voor IP telefoons en wireless access points, waardoor bedrijven geen dure draden hoeven aan te leggen. Andere Business Ethernet Switches zijn eveneens verkrijgbaar.
  • Business Secure Router 222: hiermee kunnen bedrijven voor een lage prijs toegang tot internet en ip-netwerken krijgen.
  • Business Access Point 120: Wireless data en voice connectiviteit vanaf elke plek op elk tijdstip.
  • Business Element Manager: Netwerkmanagement interface om taken te stroomlijnen en netwerkactiviteiten simpeler te maken.